Onsdag.

Egentligen skulle jag snart landa i Bryssel nu. Men det är strejk där. Varför just idag? Ryanair säger att vi ska få åka med avgången 20.00 ikväll om de slutar strejka. Känner jag denna värld rätt så kommer de inte sluta strejka. Jag vet inte vad de strejkar för/om/emot men hoppas för guds skull att det är något viktigt, mycket viktigt.

Säsongens andra match gick av stapeln igår, vi vann med 21-23 mot Stockholmspolisen. Och jag blev matchens lirare igen! :)
Vi låg under med 8 bollar som mest, väldigt starkt av samtliga att ta tag i spelet och vända till vinst.

Nu ska jag och Elin försöka plugga lite, vi kommer nog mest sura för att vi inte är på väg mot Bryssel. Synd om oss.
Jag fick två fräsiga koppar för min insats.

Söndag kväll.

Torsdag: Uppsala var kanon! Snacka om kontrast om man jämför studentlivet här och där.
Fredag: Jag och Sandra gick på after work. Eller rättare sagt hon som redan kämpat sig igenom sina 4,5 år hade after work och för mig var det bara fredag. Hon cashade in sin fösta lön i fredags och ville göra något som varit väldigt svårt för en ansträngd studentekonomi. Bjuda på middag. Och drinkar. Utan att behöva bunkra upp med snabbmakaroner resten av månaden. Jag längtar dit. Maten intogs på en mysig kinesisk restaurang och drinkarna på Berns. Härlig kväll!
Lördag: Jobbade på dagen och spenderade kvällen med/hemma hos Elin. På plats var även Julia och Erika.
Söndag: Jobb igen. Hemkomst och finbesök av lillebror Per som ska flytta till Oslo och mellansyster Kajsa imorgon.
Tjuvtog en bild. Paparazzi.

Uppsala.

Jag sitter på ett café i Uppsala och väntar på att Helena ska avsluta sin skoldag. Jag har på egen hand fixat mitt gästleg på Stockholms nation. På vägen till Stockholms nation tog jag kanske den största möjliga omvägen. Jag hade kollat upp på förhand var den låg, "Drottninggatan, jaja", "Den sidan om Fyrisån, jaja", "Åh, en bild på husets fasad så jag vet hur det ser ut, jaja", "Kan ju alltid ringa Helena, jaja".
Drottninggatan the Uppsalaversion är inte lika svår att undvika som i Stockholm, här var det faktiskt oväntat lätt att inte stöta på den. Alla husfasader ser likadana ut i Uppsala, även om de är vackra så är det väldigt förvirrande. Helenas telefon gick inte att nå. Vet inte ens om hon fick mina desperata sms. Lite vägra-fråga-om-hjälp-stolthet på det här så slutar man svettig, hungrig och kissnödig på att alldeles för dyrt café.
Men det gör faktiskt inget, jag fick låna toa, kaffet får med beröm godkänt och morotskaka är ju alltid morotskaka. Plus att min Uppsalavistelse ju knappt har börjat, det är ikväll det händer!
Nu får Helena skynda sig! Skynda skynda skyyynda!
Jag har fortfarande inte orkat ta reda på hur jag fixar över bilderna från mobilkameran, så jag får klara mig med photo booth helt enkelt.

Premiärmatch!

Då var det äntligen avklarat, jag har varit alldeles nervös och hispig hela dagen. Jag lyckades hantera nervositeten och prickade in den där fantastiska känslan när allt bara funkar. Lagom taggad, inte för ivrig och fullt fokuserad. Det räckte inte till vinst men vi lyckades klara oavgjort.
Och jag blev matchens lirare!!! Jag är stört stolt och glad.
Det finns inga sanktioner för brott mot Jantelagen så jag kör bara på. Så sjukt jäkla skönt att kunna leverera i en ny klubb, på hemmaplan i premiärmatchen!!! Yes yes yes!.
Jag fick en ask med after eight. Gott.
Yey!
Jag är dessutom precis färdig med mitt rättsfallskoncentrat till imorgon. Det får inte vara mer än en sida. Jag har cirka 20 tecken innan dokumentet byter sida! Puh!

En smarting.

Många har förfärats över gårdagens valresultat och på facebook har många tagit ställning emot SD.
Mitt bland alla uppdateringar hittade jag den här statusuppdateringen:
"Gott med kaffe efter maten, kan ingen skriva nå roligare än valet? :) Jag ska ta körkort iaf, de va väll kul??:)"
16 minutes ago ·  · 

Ska man skratta eller gråta...

Valvaka.

Valvaka hemma hos Lovisa.
Såhär tycker vi om SD:s resultat:

Tisdag.

Jag sitter inte framför datorn hela tiden, men nu när skolan kommit igång oftare än i somras. Rent proportionellt så borde frekvensen av inlägg här vara högre, betydligt högre. Fine att jag tog en paus i somras. Jag skyllde på att jag ville njuta sommar och sol och inte få fyrkantiga ögon framför en skärm. Idag regnade det, så det minsta jag kan göra är att skriva någonting här. Färjan-Håkan har legat uthängd överst tillräckligt länge nu.
Efter att jag fick tillbaka min telefon som varit på lagning så kan jag inte föra över bilder mellan telefonen och datorn via bluetooth, det är väldigt irriterande. Jag vill nämligen lägga upp en bild här. Som är på telefonen. Så nära men så långt borta! Får ta tag i det imorgon istället.
Jag är inte så haj på teknink och har inte till 100% gått in för rättsfallsläsningen inför imorgon. Däremot har jag inte snusat på typ ett halvår.
(Jag ville mest bara slänga in en bild. Och ge mig själv en klapp på axeln.)
Nu, en snabb skumläsning av morgondagens rättsfall. Sen, sömn.

Håkan bråkan

I mitt dagliga surfande ingår minst ett besök på Aftonbladet.se. De två senaste dagarna så har jag kanske kikat in där 7 gånger och varje gång scrollat förbi rubriken "Jag skäms för att jag tog kokain". Vem har tagit kokain? Jo, "Färjan-Håkan". Färjan-Håkan!! Vem bryr sig??
Jag blir så oerhört provocerad av nyhetsprioriteringen. Hur sjutton kan man ge sån skitinformation plats?
Han var rolig i TV-programmet "Färjan", men man skrattade ju åt honom. För att han är korkad.
Expressen.se nästa.

Måndag.

Som sagt så hade vi vårat första seminarie idag. Det gick bra, bra grupp och våran lärare som ingen av oss visste så mycket om innan gjorde ett bra första intryck. En bra start på dagen.
Mittdelen av dagen inleddes med en föreläsnig med käre Ronney. Han besitter oändligt med kunskap men koncentrationen blir ständigt satt på prov då han stammar, pratar i särskrivningar och ger intryck av att vara smått förvirrad. Andra delen av mittdelen av dagen spenderade jag lätt stressad uppladdandes inför matchen och på absoluta sista delen av mittdagen som nästan hör till sista delen av dagen spelade jag matchen. Vi ledde med 8 mål i pausen, vi förlorade med 2. Jag är nöjd med min insats, det var framåt det inte fungerade. När det låser sig för anfallet blir jag så stört frustrerad, jag kan ju inte på verka det! Gahh!! Alltså, en dålig mittdel av dagen.
Fick en desto bättre sista del. Kom hem och fikade lite, slötittade på tv och stickade lite på min tröja som kommer bli asfin om jag inte ger upp. Passade även på att ringa och gratta lillebror Per på födelsedagen och fick då veta att han skjutit en älg idag, jag hörde genom telefonen hur han sträckte på sig av stolthet. Avrundningen av denna den sista delen av dagen ägnades helhjärtat åt Filip och Fredrik. Lite sällskap, fint.
Fick ett oväntat men trevligt facebookmail. Bra slut på dagen.


Vi vann!

Vi vann Borlänge cup idag. Sjukt stort.
Kanske Sveriges snyggaste lag.

Imorgon har vi första seminariet i C2:an. Blandade känslor. Utvärdering följer.

Cup.

Jag är på handbollscup i Borlänge. Vi har vunnit tre av tre. Roligt! Ännu roligare är att vi slipper bo på hårdförläggning, vi får bo på hotell. Skönt! Vi ska snart gå och köpa lite gotta. Gott! Jag blev utvisad idag. Klantigt! Jag spillde ut schampo i min väska. Tråkigt! Extra tråkigt att min allmänn avtalsrättbok á 500 SEK fick ta smällen. Den luktar iallafall gott nu.

RSS 2.0