Veckan i korthet.

Måndag jobb.
Tisdag, ledig. Jag och Kristin drog till Långholmen och solade och badade, fram emot eftermiddagen så gav min mobil upp. Den bara stängde av sig, den har gjort så förr men då har det bara varit att sätta på den igen, vilket inte fungerade denna gång. Så jag packade ihop och drog till telia, de tog in den för undersökning och under tiden fick jag en lånetelefon. En lila och rosa. Kanske inte helt nöjd med färgval, men vad sjutton. Bakslaget kom när jag startade telefonen och telefonboken var tom. Inga nummer sparade på SIM-kortet, alla mina nummer var tydligen sparade på telefonen. Så nu är det bara att börja samla.
Jobbade onsdag och torsdag. På onsdag kväll mötte jag upp Elin på Långholmen på kvällen, blev förvånansvärt nog inget bad. Kvällens äventyr fick bestå i lite trädklättring. Med lite envishet tog jag mig upp för ett lagom utmanande träd. Fick en adrenalinkick och kände mig som 10 år gammal.
Igår efter jobbet så fick jag samtal från Helena som frågade om jag ville med till Dalarö. Jag högg på förslaget och några timmar senare så befann jag mig på ett supermysigt sommarställe i trevligt sällskap. Det blev bastu, bad, lite rosé, mat och allmän trivsel.
Vi övernattade där och ägnade dagen åt diverse vattenlekar. Efter att Alex satt ribban å¨wakeboardåkning vägrade jag förnedringen och nöjde mig med att åka på något som såg ut som en varm korv och drogs efter båten. Slungades givetvis av, tappade andan och bikinin men kul var det.
Nu väntar räkmiddag.
P.g.a att jag inte haft någon telefon så har jag inte heller haft någon kamera. Hoppas på att kunna samla in bilder från både Elin och Helena.
Hörs.
Orkar inte läsa igenom. Ber om överseende av eventuella felstavningar och felsyftningar.

Jag har hängt en hel del på Långholmen, jag är inte ensam om det.
Det är ett populärt ställe.

Söndag.

Är på väg ut i solen, jag tror att det är ännu varmare idag än igår. Men, jag klagar inte!
Pressning. Emelie, Elin och Lina.
Pressning. Elin.
Elin den hurtbullen cyklade till Långholmen.
Sött. En hundbar.
Lillasyster, Adam och Sebastian kom hem ifrån Sydafrika.
Elin och Aless kom förbi och posade duktigt.
Det här var faktiskt den bästa bilden. Kanske den bästa nånsin på Aless. vacker som en dag :)
Givetvis köpte de en vuvuzuela och givetvis fick vi lov att prova. Som gammal trumpetspelare var Elin en hejare på instrumentet.
Nu stranden!!

Lördag

Min första lediga helg här i Stockholm på länge länge. Nu väntar jag in Kajsa och c:o som precis landat på Arlanda från Sydafrika. Direkt när de kommer så blir det Långholmen där det vankas sol och bad.
Igår kväll tog jag och ett gäng trevliga människor på oss finskorna och drog till Trädgårn.

Måndag. Igen!

Ja, där ser man, här igen. Spurtar igen förlorad tid så gott det går.
Det blev ingen frisering idag, provade tre salonger och ingen hade tid. Istället plingade det till i telefonen, det var Elin som undrade om jag ville med till Långholmen och bada. Vädret hade efter lunch bestämt sig för att samarbeta och bjöd på blå himmel och sol. Jag var inte sen att haka på Elins idé. Jag har på senare år blivit en fruktansvärd badkruka så jag tänkte inte att jag skulle "med och bada" utan snarare "med och sola". Så, jag begav mig, hade fått en halvprecis vägbeskrivning men tänkte att jag ringer om jag inte hittar exakt var de ligger. Jag hittade de såklart inte och började fiska efter telefonen i väskan, ingen lycka. Telefonen blev kvar hemma, kul kul. Spanade runt bland badgästerna, smått uppgiven, då plötsligt ett välbekant krull visar sig. Jag hade blivit fruktan-fruktan-fruktansvärt less om jag inte hittat de. Tänk vad beroende man är av mobilen.
Väl på plats så började pressningen, solen värmde som sjutton trots att klockan passerat 16.00. Jag kastade några trånande blickar mot vattnet och bestämde mig för att iallafall känna på temperaturen med tån. Sagt och gjort. Och jag kände värme, vattnet var varmt! Jag skyndade ut i det blå och låg till och med i ett tag. Premiärbad, check!
Sen gick jag hem och pillade på finnen, aja baja...

Måndag

Hallå hallå!
Jag är ledig idag och det är mulet ute. Så jag tänkte vafan, ta dig tid nu, ryck upp dig och skriv något.
Är inte helt nöjd med at idag är min lediga dag, hela helgen har det varit högsommarvärme. När jag vaknade imorse och tittade ut så möttes jag av en tråkig och grå himmel. Inte har det blivit bättre nu några timmar senare. Enda positiva med det är att jag kan få lite gjort inomhus, roliga saker som att tvätta och städa.
Har en idé om att försöka hitta en frisör med en drop-intid också, håller tummarna för det.
I övrigt så har jag haft en rolig helg. Jag, Elin och Aless tog ett glas vin hemma hos mig i fredags senare splittrades vi men det var kul och mycket att catcha upp om. Jag hamnade på Trädgårn båda kvällarna, fantastiskt ställe om värmen från dagen hänger kvar i luften.
Så, nu har jag kommit igång lite igen, får se när vi hörs nästa gång. Over and out.
I övrigt så hatar jag den här jäkeln, den är så hal så den fastnar inte på bild ens ser jag nu. Nåja, en finne är det. Stor och ond. Jag har till och med fått en antydan till blånad under den. Jag vill pilla. Får INTE.

Jag lever

Det här var ett tag sen, sorry. Jag har haft så himla mycket att göra och nu vet jag inte var jag ska börja! Nu ska jag släpp iväg ett glatt gäng som ska till VM. Jag vill också!
Fullsmockad hall.

RSS 2.0