Sitter på tåg

Det blev en lite snöplig avslutning på festligheterna igår, jag tappade bort min garderobslapp så min jacka och min kofta blev kvar i Sundsvall. Drygt! De kunde inte hjälpa mig förrän alla andra fått sina jackor och taxin var redan beställd. Så det var bara att gå, Maja lyckades trolla fram en extra jacka så jag slapp frysa iallafall. Hoppas på att jag kan få någon med vägarna förbi Sundsvall att hämta den, ska nog lösa sig. Nu sitter jag på tåget ner mot Stockholm igen. Elin vill att jag följer med ut en liten sväng ikväll, får se om jag har någon ork kvar när jag kommit fram, det skulle ju vara trevligt!

Orka numrera

Lördagskväll,vi förlorade matchen, men vi spelade bra. STORT orosmoment är dock att våran andra målvakt skadade knät. Inget kul, men det tänker jag inte tänka på ikväll. Är i Sundsvall på en sjukt bra förfes!! hörs imorn!

Mitt femte inlägg

Sitter på tåget mot Härnösand, ska spela handbollsmatch mot Örebro. Var ingen höjdarinsats från våran sida senast när vi spelade mot de så det kan bara bli bättre.
Elle-galan var en mycket angenäm tillställning, god mat, snygga människor, kända människor, trevliga människor, fina lokaler, hade bra platser, trevligt sällskap, välfylld goodiebag. Fundering; de flesta kända personer ser man ju av lättförklarliga skäl först på tv, film eller dylikt och skapar sig då en uppfattning om deras längd. Jag tror jag fick kapa 10 cm på så gott som alla igår. Denna spaning gäller främst män, kvinnor har ju som regel högklackat. Det hade jag också igår och FY FAN vad ont jag hade, fortfarande har, i fötterna. Ändå hade jag ett par "sköna" skor. Tacka vet jag gympaskor. Kvällen avslutades på teatergrillen, perfekt avrundning.
Nu ska jag peppa inför match, skulle vara förjäkla skönt med vinst.

Mitt fjärde inlägg

Jag sa ju igår att kvällen inte skulle sluta 5.30 utan betydligt tidigare. Tidigare slutade den, men kanske inte betydligt, var hemma vid 3, lagom tycker jag. Från juristernas hus drog vi vidare till ambassadeur där det anordnades efterfest för "årets kock 2010". Oväntat, men det var väldigt väldigt roligt! Min plan för fredagen var att gå upp och äta frukost och sedan krypa tillbaka i sängen. Hade dock glömt att det var städdag idag, ingen kul upptäckt. Vad göra, jag ringde till Sarah och bad på mina bara knän om att få komma och sova lite, det fick jag och det gjorde jag.
Väl tillbaka på banan efter några extra timmars sömn, var det dags för skola, 2 timmar statsrätt. Men nu börjar dagen, dricker champagne och är färdigfixad inför Elle-galan. Ska bli skitkul!

Mitt tredje inlägg

I skolan så hänger jag med ett mycket härligt, roligt och BRA gäng, de/vi titulerar oss som "Stockholmsfamiljen". Jag anammar det begreppet. Fast egentligen så borde jag säga att jag har en stockholmsfamilj 1 och 2. Jag bor nämligen inneboende hos min morbror och hans man, de är också min stockholmsfamilj. Näväl, ikväll så ska jag och skolstockholmsfamiljen på juristernas hus och besöka fadderpuben. Vi är inte faddrar och inte fadderbarn, men vi går ändå, för att det brukar vara trevligt.
Förra torsdagen kom jag hem 5.30 efter ett liknande arrangemang, det ska inte hända idag.


Mitt andra inlägg

Ett drygt år tyckte jag var en rimlig intervall för ett nytt inlägg fram till idag. Jag ändrar åsikt från och med nu. Ska bli oftare men inga garantier. Lite har hänt sedan sist, kort sammanfattat, jag bor inte i Oslo utan Stockholm och jag jag jobbar inte längre utan jag studerar.
Låter mitt första inlägg vara kvar, eller mina två första identiska inlägg rättare sagt, är inte så haj på det här med datorer så råkade väl registrera det två gånger. Oslo-tiden var en härlig tid, men är väldigt glad nu att jag lyckades "slita" mig. Trivs förträffligt i Stockholm.
Nu är det dags att sätta igång med förberedelserna inför vår första gruppövning i statsrätt, lets go Elin!

RSS 2.0