Skolstart.

Idag börjar min tredje termin, känns helt okej. Har haft en fantastisk sommar, men ska bli skönt att få vardag igen.
Igår på träningen gjorde vi något som jag hatar. Beep-test. Fy fasen. Det gick helt okej, men usch vad det är tråkigt!!
Dessutom hade jag nya skor som jag behöver gå/spela in lite, min högra fot domnade bort nånstans på nivå 4.
Ikväll har vi DM-match mot AIK. Ska bli kul, min första match på min nya hemmaplan.

Hej hej

Jag var i Härnösand på en snabbvisit tors-fre i förra veckan. Anledningen var att Härnösand och Hemsön fick finbesök av ett glatt gäng släktingar som jag ville träffa. Även om det bara blev en kortis hemma så var de helt klart värt det!
Tre kusinbarn var med. Jag introducerade de två största till photo booth, ett urval ur vårat fotosession kommer nedan. Jag introducerade även minstingen, men tror inte hon fattade lika stort tycke för de oändliga möjligheterna som photo booth har att erbjuda.
Sötis.
Lillebror Per ville också vara med.
Kusin Jenny ville också vara med.
Och moster Kerstin.
Jag passade även på att få min första fästing någonsin, på magen. Jag introducerade även henne/honom till photo booth.
Där har vi den jäveln, pricken rätt ovanför naveln. Vad han/hon tyckte om photo booth bryr mig inte i ryggen. Tror inte heller han hann skaffa sig en uppfattning, han var död cirka 3 sekunder efter att ha fångats på bild.

Torsdag

Jag sitter på ett tåg på väg mot Härnösand.
Jag kan inte skicka sms, det är lite störigt. Jag har för andra gången på kort tid lämnat in min telefon för reparation och kvitterat ut en lånetelefon under tiden. Det är den som inte fungerar och jag visste inte att jag var ett så stort fan av smsande.
Jag har ont i svanskotan. Kommer inte ihåg när jag hade det senast, i 8-årsåldern? Smärtan kommer sig av att jag gjort något jag ytterst sällan gör och det två gånger. Jag har gjort två sitträddningar, en på match i måndags och en på gårdagens match. Nöjd, nöjd och glad.
Jag åker upp till Härnösand för att träffa lite släkt som jag träffar alldeles för sällan. De bor på västkusten och jag har alldeles för sällan vägarna förbi där. Alldeles för sällan.
Klockan 12.00 idag så ska vi välja vilken seminariegrupp till nästa kurs. Kockan 12.05 går min buss från Sundsvall. Kanske en av sommarens sämsta timingar. Jag frågar mig om jag ska skynda mig på bussen eller sitta utanför och fixa med det. Vi får se. För fort kommer det gå, det går inte och tro att man får bästa gruppen 12.02. HETS.
Är vi framme snart??

Men hej!

Hej hej!
I SvD har de en arikelserie om det faktum att man kan vara beroende av internet och då i synnerhet sociala medier och dylikt. Med tanke på min aktivitetskvot här på bloggen den senaste tiden så kan jag lugnt pusta ut och tänka att det gäller inte mig, jag känner mig inte träffad. Thank god för det. Facebook då? Jag har visserligen många vänner (545 st i dagsläget??). Jag läste någonstans att man bara klarar av att ha 150, max 200 "nära" relationer. Så jag har tänkt, ska man sålla lite? När jag tänkt det så har jag vidare tänkt, orka det, man får sålla i verkliga livet. Så vi får se, kanske har jag passerat 600FB-vänner innan året är slut. Under tiden ska jag vårda mina IRL-vänsrealtioner. That´s the shit. Och av de har jag många fina!
Jag började spinna på ovanstående för att jag tänkte lägga ut lite bilder från sommarens fjällvandring. Under denna fjällvandring som varade en vecka så var min telefon avstängd och något internet fanns inte att skåda. Och jag fann det gott.
Redo för avgång, jag ska bara fixa ögonbrynen och morsan pilla ut lite skit ur tänderna.
Väl iväg så blev vi jagade av detta, det kom ikapp oss och det var sådär...
Annan fin dag.
Efter hård natt med min kanske största fiende Sveriges samlade myggpopulation.
Jag och mitt lilla spö...
... samarbetade bra, jag vann! Störst öring till mig!
Mission completed!

RSS 2.0